Español

margot matesanz

disseny web ♥ disseny gràfic

Vaig començar a treballar a Internet el 1997, en la Real Casa de la Moneda, com Enginyera Tècnica de Telecomunicacions (especialitat en so i imatge per la UPM), dins de l'àrea de CERES (Certificació espanyola). En aquells temps es tractava d'un projecte pioner a Europa sobre Infraestructura de Clau pública i Signatura Digital. Avui és ja una realitat de la qual he format part com a Analista d'aplicacions, desenvolupant, entre d'altres, el punt d'accés al DNIe.

L'any 2002 vaig obtenir el títol de Tècnic Superior en Arts Plàstiques i Disseny (escola d'art nº10 de Madrid)) i des de llavors treballo com a autònoma.

Com a enginyera i dissenyadora, el meu objectiu fonamental és mantenir un alt nivell de qualitat tant en el disseny gràfic com en la programació web. Una pàgina web ha d'ésser estèticament atractiva, funcionar a la perfercció i acomplir el seu objectiu.

A més a més d'abordar projectes complerts, també treballo en col·laboració amb altres professionals del món de la il·lustració, el vídeo, la fotografia...i és clar, d'Internet.

 

 

Enginyeria Disseny PHP HTML CSS XML AJAX J2EE SQL javascript actionscript Wordpress Joomla Photoshop Illustrator Flash Project Col·laboracions Consultoria Barcelona Igualada Madrid

inici


Margot Matesanz 2011 © Tots els drets reservats